Skip to content

melissa pas

Hormoontherapeut
Stressoloog
Circadiaans Coach

Het woord virtus kwam ik tegen in een filosofie genaamd het Stoïcisme, het staat voor deugden. Standvastigheid, moed, toewijding en vastberadenheid zijn de deugden die resoneren met mij en mijn onderneming. Zo leef ik en ga ik te werk.

Altijd ben ik al gefascineerd geweest van mensen. Hoe we doen, wat we denken en waarom we doen zoals we doen, noem het een onbewuste voorliefde voor psychologie. Tot een aantal jaar geleden kwam daar ook bij dat ik steeds meer bewust werd van fysieke gezondheid en hoe dat in relatie staat tot je geestelijke welbevinden. Mijn eigen ervaring kwam daarbij kijken, maar ook de gezondheid, of beter gezegd de kwalen, van mijn naasten duwden mij een richting op om daar meer over te weten te komen. De opleiding Hormoontherapie volgde en de kennis die ik opdeed en nog steeds opdoe intrigeert me nog elke dag. Naast Hormoontherapie heb ik de opleiding NLP-practitioner gevolgd en de cursus toegepaste Stressologie.

De puzzel viel ineen en ik heb alles samengevoegd om zo goed als ik kan dienstbaar te zijn voor anderen. Het doel is bewustwording creëren van wat gezondheid nou echt inhoudt. Als we weten hoe iets in elkaar zit kunnen we weloverwogen keuzes maken. Jouw lichaam in dienst van jou, en jij in dienst tot je lichaam… dan ontstaat er balans, en als jij in balans bent zit je beter in je vel en straal je. Dat is iets wat ik iedereen gun.