Skip to content
Contact the honey bee project
Wie ben ik. De bewustwording van het feit dat ik gevoelig ben. Wat betekenen de signalen? Hoe is The Honey Bee Project ontstaan.

'Als je jezelf wilt terugkrijgen, moet je bereid zijn alles te verliezen.'

Hormoontherapie
Coaching
Nlp
Quantum hypnose

Over Mij;

Ik ben geboren in 1994 in het Twentse land, de een-na-jongste uit een groot gezin van 6 kinderen. Nu woon ik samen met mijn man, drie kinderen en hond in Gelderland. Familie, met elkaar zijn, plezier maken en in verbinding zijn is belangrijk voor mij.
Ik ben betrokken, zorgzaam en dienstbaar. Ik voel intens, ben begripvol en probeer het leven licht te benaderen.

Wat heeft mij geïnspireerd;
De afgelopen jaren zijn een behoorlijke weg geweest. Een weg van onderzoeken, groei, pijn, vallen, opstaan. Het van even niet meer weten wie ik ben, naar het gevoel te hebben meer te worden wie ik echt ben. Overtuigingen en oude patronen onderzoeken en loslaten. Ik heb mijn lichaam en psyche op een nieuw niveau leren kennen. Wat vertelt het mij en wat betekenen de signalen die ik, soms out of the blue, krijg. De weg van bewustwording, acceptatie en heling is geen makkelijke maar een noodzakelijke om je vrij te voelen.

De bewustwording van het feit dat ik gevoelig ben voor energieën, situaties en mensen en de daarbij horende zelfzorg heeft mij veel gebracht. Tegelijkertijd vond ik het eng om dat te accepteren, omdat het niet ‘past’ in de maatschappij zoals hij is. Het vergt een heel andere aanpak op veel dingen om je energie hoog te houden. En het is een zoektocht geweest om daar goed mee om te gaan.

Ik deel mijn verhaal, mijn lessen en bevindingen met liefde. En ik gun ’t iedereen om de mogelijkheid te hebben iemand naast zich hebben te staan in een proces die een hele uitdaging kan zijn.

The honey bee project;

Melissa is de Griekse naam voor honingbij.
Zachtheid en vriendelijkheid is wat de naam betekent, en dat staat dicht bij mijzelf en de doelgroep die ik aanspreek. Tevens is de naam afkomstig uit de Griekse mythologie, en ik hou van legendes en mythen. De priesteressen van Demeter (Godin van de oogst) zouden Melissa’s heten. Evenals een nimf die de oppergod Zeus zou hebben gevoed. In het oude Griekenland stond zij symbool voor dood en wedergeboorte. En Egypte van de ziel en voor onsterfelijkheid.

Iets in mij zei dat ik er iets mee moest en The Honey Bee Project is het resultaat.