Skip to content

melissa pas

Hormoontherapie

Hypnose

NLP

Quantum Fieldwork

Ik zal eerst uitleggen waar de naam 4virtus vandaan komt.
Het woord VIRTUS kwam ik tegen toen ik me verdiepte in de Stoïcijnse filosofie. Het betekent deugden en het naar Latijns vertaalde woord resoneerde met mij. Het voelde als de juiste naam. Vanuit deze vier deugden leef ik en ga ik te werk; Moed, Dienstbaarheid, Geloof en Zorgvuldigheid.

Wie ben ik als persoon;
ik ben iemand die open is, zorgzaam en betrokken.
Ik ben een gevoelsmens die dicht bij zichzelf blijft. Ik kan genieten van de kleinste dingen om me heen. Familie is belangrijk voor mij. Net als luisteren en begrip tonen naar de mensen om me heen en in verbinding zijn. Ontwikkeling vind ik een recht voor iedereen. Uiteraard is liefde maar ook een heleboel (droge) humor een rode draad door alles heen.

En dan is er het begin en de ontwikkeling van 4VIRTUS.
Opgedane kennis door opleidingen, cursussen, boeken, levenslessen en ervaringen samenvoegen in een concept die ik aan wil reiken voor iedereen die zich hiermee kan verbinden en/of op onderzoek wil gaan. Het begon bij lichamelijke gezondheid maar het heeft zich uitgebreid tot een concept die meerdere vlakken raakt, maar tegelijkertijd allemaal met elkaar verweven zijn.

Naast de leer over hormonale processen en voeding heb ik kennis opgedaan over bewustwording van gedachtepatronen, beperkende overtuigingen, programmering, emoties en gevoelens, de kracht van je onbewuste en hoe gebruik te maken van de informatie in het quantumveld.

Mentale en lichamelijke gezondheid hebben direct invloed op elkaar. Mijn visie en werkwijze is dan ook om deze aspecten beide te onderzoeken, bewust te maken en in verbinding te brengen. Ik gun het jou en iedereen beschikking te hebben over de kracht van je mind. Ontdek dat je meer kracht bezit dan je denkt.
Dat is mijn missie.