Skip to content

Holistisch coach in Apeldoorn ook voor burn out

Ben je op zoek naar een burn out coach in Apeldoorn die je op natuurlijke wijze helpt te herstellen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik combineer als coach namelijk diverse technieken uit de holistische geneeskunst, die elkaar versterken en jou samen terug in balans brengen. De focus ligt daarbij op verschillende aspecten, zowel fysiek als mentaal, en dus niet enkel op je psyche.

Waar een andere burn out coach enkel aandacht besteedt aan jouw manier van denken en het verminderen van stress, kijk ik tevens naar wat je op fysiek vlak nodig hebt. Jouw voedingspatroon is bijvoorbeeld van onschatbare waarde voor hoe je je op mentaal vlak voelt. Als jij bepaalde voedingstekorten hebt kun je je vermoeid, angstig of gestrest voelen, en raken je hormoonspiegels uit balans. Als leefstijlcoach in Apeldoorn help ik je bij het aannemen van een gezond voedingspatroon, waar je zowel op fysiek als mentaal vlak de effecten van gaat merken.

Burn out coach Apeldoorn

stress hormonen en weerbaarheid

Als holistisch burn out coach in Apeldoorn weet ik alles van hormonen, en hoe je jouw hormoonspiegel in balans kunt brengen. Het spreekt voor zich dat mensen een burn out krijgen als ze letterlijk en figuurlijk zijn opgebrand. Dit is in veel gevallen het gevolg van langdurige stress en het negeren van je eigen behoeftes. Je kunt er echter stukken weerbaarder tegen worden als je je lichaam geeft wat het nodig heeft. Je voeding is namelijk van grote invloed op de hormonen die je aanmaakt, en dus ook op de geluks- en feelgoodhormonen zoals serotonine en oxytocine.

Met een gezond voedingspatroon breng je je hormonen in balans, wat zijn positieve uitwerking heeft op onder andere het functioneren van je brein, je darmen, je spijsvertering en zelfs je libido. Als je omwille van fysieke of mentale klachten op zoek bent naar de verbinding tussen je MIND&BODY kan ik je met mijn natuurlijke aanpak zeker helpen.

Op natuurlijke wijze in balans komen

Ik geloof niet zo in eindeloze gesprekken over het verleden, maar focus me als burn out coach in Apeldoorn liever op wat je voelt en nodig hebt in het huidige moment. Samen analyseren we je gedachten en (vaak onbewuste) overtuigingen, en kijken we hoe deze van invloed zijn op jouw huidige realiteit. Door middel van NLP en Hypnose kunnen we deze overtuigingen bijsturen en ervoor zorgen dat je minder tot geen last meer hebt van nare ervaringen uit het verleden. Dit maakt dat je zonder ballast kunt leven in het hier en nu, en je gemakkelijk die burn out overwint.

Benieuwd naar wat ik als burn out coach in Apeldoorn voor je kan betekenen? Neem gerust even contact met me op om jouw klachten aan me voor te leggen. Ik vertel je dan alles over mijn werkwijze en hoe ik je kan helpen.