In de vorige post heb ik het gehad over dankbaarheid, dankbaarheid uitspreken naar je lichaam en je onderbewuste.
En ik hoop dat je dat aan het doen bent en blijft volhouden!

Ik wil graag wat verder inzoomen op dankbaarheid. Het is namelijk de meest gezonde frequentie voor je lichaam en geest. Onderzoek heeft uitgewezen dat water geheugen heeft. Geheugen als in dat het informatie opslaat en de moleculaire structuur verandert.
Het water dat je drinkt bijvoorbeeld heeft hele wegen afgelegd en de trillingen, zowel positief als negatief, zijn daarin opgeslagen. En laat het nou net zo zijn dat je lichaam grotendeels uit water bestaat. Jouw energie, intenties, gedachten en muziek hebben effect op die structuur van het water, zelfs geschreven woorden hebben hierop effect en is dus energie.

Zie hier een filmpje van het onderzoek. Ook leuk voor de kids.

Choose your words carefully.
Jouw staat van zijn heeft dus enorm veel invloed op water, en daarmee ook op je lichaam. Je kunt met weinig doen al veel verandering teweegbrengen.
Het is natuurlijk makkelijk om goede en positieve intenties op te noemen of te schrijven, je woorden positief om te draaien en zoals ik ook doe; je dankbaarheid uitspreken naar het water dat je opdrinkt. Zo zal het water in je lijf die mooie structuren krijgen en behouden. Het filmpje laat visueel zien wat intenties woorden etc. doen met de structuur van water. De rest van de materie, je eten en drinken, is ook energie en net zo waardevol om daarvoor je dankbaarheid uit te spreken.

Wat kun je allemaal nog meer doen:

  • Graaf eens in je herinneringen naar een moment waarop jij je dankbaar voelde, je hebt vast weleens iets gekregen waardoor je dat gevoel kreeg. Ergens in je lichaam voel je dat gevoel van dankbaarheid. Ga met je gedachten naar de plek en visualiseer dat het doortrekt in je hele lijf en er zelfs omheen.
  • Zet meditatie muziek op met helende of liefdevolle frequenties – mediteer of zet het gewoon op als je geen zin hebt in mediteren.
  • Leg edelstenen in je water – welke jij je goed bij voelt of behoefte aan een bepaalde werking hebt.
  • Begin je dag met je dankbaarheid uitspreken.
  • Eindig je dag met opschrijven waar je dankbaar voor bent.

For the sake of your health.
In love.

Recommended Posts