Skip to content

Hormoontherapie in Apeldoorn

Jouw hormonen zijn van grote invloed op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Mijn hormoontherapie in Apeldoorn is erop gericht jouw hormonen in balans te brengen, waardoor vele klachten kunnen verminderen en verdwijnen. Denk maar eens aan chronische hoofdpijn of slecht kunnen slapen. Veel mensen met een hormonale onbalans worden ’s nachts vaak wakker, wat ligt aan een verstoring in de aanmaak van onder andere melatonine. Vaak is dat niet de enige verstoring, want al je hormonen staan met elkaar in verbinding. Zodoende richt mijn hormoontherapie in Apeldoorn zich op het in balans brengen van jouw gehele hormoonsysteem.

Hormoontherapie Apeldoorn

Hormoontherapie in Apeldoorn incl. coaching

Het in balans brengen van je hormonen is een belangrijke stap in de richting van een goede gezondheid. Echter, veel mensen hebben ook op psychisch vlak wat ondersteuning nodig. Daarom bied ik naast hormoontherapie in Apeldoorn ook coaching aan, waar ik me tevens in heb gespecialiseerd. Je kunt me onder andere inschakelen als burn out coach in Apeldoorn, maar ook voor andere klachten kun je bij mij terecht. Denk maar eens als klachten met betrekking tot zingeving, stress, negatieve gedachtes of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Je kunt van mij een hele holistische en persoonlijke aanpak verwachten, die je op alle vlakken helpt in balans te komen. Of je nu last hebt van slaapproblemen, angstige gevoelens, een laag libido of een depressie, ik kan je helpen. Mijn coaching in combinatie met hormoontherapie in Apeldoorn is een investering in je gezondheid waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Wat te doen bij chronische klachten?

Ik begeleid vaak mensen die last hebben van chronische klachten waar de huisarts geen direct antwoord op heeft. Dit komt doordat de oorzaak van veel klachten ligt in een verstoring in je hormoonsysteem. Of de oorzaak nu puur fysiek of mentaal is (doorgaans is het een combinatie van beiden), mijn hormoontherapie in Apeldoorn biedt uitkomst. Aan de hand van jouw verhaal en een analyse van je huidige voedingspatroon breng ik een advies uit waarmee je je hormonen in balans kunt brengen.

Dit vereist ook op mentaal vlak wat inzet en een positieve instelling. Als leefstijlcoach in Apeldoorn vertel ik je hoe je dat doet en leer ik je technieken aan waarmee je verder komt. De combinatie van de verschillende methodes die ik toepas gaat je veel rust geven en een gevoel van controle. Je hebt namelijk veel meer controle op je (zowel fysieke als mentale) gezondheid dan je denkt, en met mijn hulp kun je deze met beide handen aanpakken.