Skip to content

MIND&BODY verbinding in Apeldoorn

Jouw mind heeft een enorme invloed op jouw lichamelijke gezondheid, en andersom.
4VIRTUS besteedt aandacht aan beide gebieden. Er wordt gebruik gemaakt van een holistische aanpak. Jouw onderbewuste communiceert door middel van emoties en lichamelijke uitingen. Hormonale klachten, depressie of een burn-out ontstaan niet zonder reden. De rode draad is bewustwording en transformatie. 

De MIND&BODY richt zich op het vergroten van die verbinding.

Hormoontherapie Apeldoorn

Quantum timeline creaton
Apeldoorn

Een sterke fundering van lichaam en geest is een must om krachtig in het leven te staan.

Met de Quantum Timeline Creation gaan we nog een stapje verder. Namelijk het creëren van jouw leven. Ik heb mij verdiept in de quantumwetten en hoe je die voor je kunt laten werken. En ik bied jou de ondersteuning en begeleiding in het proces van creatie, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.
Zaken zoals eigenaarschap nemen, je van je beperkende overtuigingen ontdoen en je openstellen voor mogelijkheden zijn onderdeel.

Wie weet zit je momenteel in een struggle en ben je ondertussen bezig met je business. De struggle is jouw frequentie. Handel je vanuit die emotie, dan zul je meer struggle creëeren.

Ook als je een verlangen, een (levens)missie hebt, of erachter wil komen welke dat is kun je terecht bij mij. Het quantum veld is overal en bezit alle informatie die bestaat. En jij kan gebruik maken van die informatie. Einstein zei: ‘If you want to manifest reality, match your frequency to what you want.’

Welk hart-verlangen je ook hebt, je zult razendsnel transformatie ondergaan.

coaching

MIND&BODY en de Quantum Timeline Creation sluiten mooi op elkaar aan.
Door beide processen heen heb ik altijd een coachende rol.
Het is een mooie basis die ervoor zorgt dat de kern snel en effectief geraakt wordt.

Ook als je behoefte hebt aan alleen een coachingsgesprek of traject kun je contact opnemen.