Skip to content

Leefstijlcoach in Apeldoorn

Wist je dat jouw leefstijl van ontzettend grote invloed is op hoe je je voelt? Als leefstijlcoach in Apeldoorn begeleid ik jou bij het vinden van een balans in alles wat je op dagelijkse basis doet, eet en voelt. Mijn coaching is dus gericht op allerlei verschillende aspecten van je gezondheid, zoals je spijsvertering, je slaappatroon, de manier waarop je beweegt of sport en hoe je met je emoties omgaat.

Als leefstijlcoach in Apeldoorn werk ik op zeer persoonlijke en gerichte wijze. Ieder mens is anders, en dus hangt mijn aanpak af van wat jij nodig hebt. Of je nu fysieke of mentale klachten hebt (of een combinatie daarvan), ik kan je helpen terug in balans te komen. Dit doe ik op holistische wijze, waarbij de focus ligt op bewustwording en een goede balans tussen lichaam en geest.

Leefstijlcoach Apeldoorn

Leefstijlcoach in Apeldoorn voor burn out of depressie

Wanneer je last hebt van een burn out of depressie kan ik je als leefstijlcoach in Apeldoorn zeker helpen. In beide gevallen ligt er vaak een overbelasting op psychisch vlak aan de klachten ten grondslag, maar ook hormonaal valt er veel te verbeteren. Als holistisch burn out coach in Apeldoorn besteed ik dan ook veel aandacht aan het in balans brengen van je hormonen. Deze zijn namelijk mede verantwoordelijk voor hoe je je voelt, maar ze zijn gemakkelijker te controleren dan je gevoelens of gedachten.

Mijn hormoontherapie in Apeldoorn zorgt ervoor dat je fysiek veel sterker staat, waardoor het een stuk makkelijker wordt om die burn out of depressie te overwinnen. Ben je benieuwd naar hoe ik dat doe? Neem dan even contact met me op, dan leg ik je er alles over uit.

De ultieme gezondheid binnen handbereik

Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt om je lichaam en geest te geven wat ze nodig hebben. Als leefstijlcoach in Apeldoorn leg ik je precies uit hoe pijn of ziekte ontstaat, en wat je daaraan kunt doen. Je kunt bij mij terecht met spijsverteringsklachten, slaapproblemen, pijn of vermoeidheid, maar ook als je veel piekert of een erg negatief zelfbeeld hebt. Lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, en zijn van grote invloed op elkaar. Ik help je deze twee in balans te brengen, waardoor je je krachtiger, energieker en bovenal vitaler voelt.

Ben je benieuwd naar wat ik als leefstijlcoach in Apeldoorn voor je kan betekenen? Neem dan even contact met me op en vertel me welke klachten je hebt. Ik vertel je dan wat je van mijn behandeling kunt verwachten, en hoe deze je kan helpen.